Wereldkoken Nederland
mrt 10 2019

Wereldkoken Nederland

  • 11:51
  • Herberg De Aandacht

Ik ben Ron de Haas, geboren en getogen in Heteren maar een aantal jaren gelden verhuisd naar Arnhem-Schuytgraaf (toch nog een beetje in de Betuwe). Koken en bakken heb ik altijd al leuk gevonden. Toen ik klein was stond ik al bij mams in de keuken om te helpen. Vooral in het weekend bak ik regelmatig taarten of ben ik aan het bakken en braden; heerlijk ontspannend. 

In het dagelijks leven ben ik Project Manager en Release Train Engineer bij Bosch. Je vraagt je nu van vast af wat een Release Train Engineer is en doet. Ik het kort komt het erop neer dat ik teams help om zichzelf te verbeteren en faciliteer ik het ontwikkelproces van de hardware en software die we ontwikkelen. Bij Bosch werk ik samen met veel internationale college's die onze Nederlandse eetgewoonten toch meestal maar bijzonder vinden.  Een (snelle) lunch met alleen brood, hagelslag, al onze gefrituurde snacks, stamppot, héél vroeg avondeten, ik hoor van alles voorbij komen. 

Gelukkig hebben ze altijd een geweldige tijd in de Nederland en daar mogen we best trots op zijn. Daarom staat deze avond in het teken van Nederland. Eet smakelijk! 

Indrukken