De Herberg gaat weer open!
aug 13 2020

De Herberg gaat weer open!

  • 20:00
  • Herberg De Aandacht

Wat hebben we u gemist de afgelopen maanden! Wat snakten we naar boeiende gesprekken, gezelligheid, inspirerende films en lezingen, oorstrelende muziek en tongstrelende gerechten. Maar helaas moesten al onze activiteiten met ingang van de lockdown worden afgeblazen, terwijl het seizoen nog maar net op stoom was gekomen.

Omdat we vanwege het coronavirus vooralsnog gebonden blijven aan de anderhalve-metersamenleving, hebben wij ons programma daarop moet afstemmen.  Dit betekent dat wij minder gasten kunnen ontvangen dan we zouden wensen. Met name voor het Wereldkoken heeft dat gevolgen. Hoe graag we de Serrekamer weer vol zouden hebben zoals we dat gewend zijn: dat kan nu even niet. Maar we denken dat we u ondanks de beperkingen toch weer een boeiend en inspirerend aanbod kunnen doen.

 


Aanmelden voor een activiteit is nu des te belangrijker. Ook wijzen wij u op de mogelijkheid van PIN-betaling op de dag van de activiteit. Dat is niet alleen hygiënisch, maar ook praktisch. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip. Maar weet u vooral van harte welkom!


Het team van Herberg De Aandacht

Activiteiten

  • 2 Jun 2021
  • 09:58
  • Herberg De Aandacht

Nog even geduld...

... er gloort licht aan het einde van de tunnel

Indrukken