De Herberg gaat weer open!
jun 25 2020

De Herberg gaat weer open!

  • 20:00
  • Herberg De Aandacht

Wat hebben we u gemist de afgelopen maanden! Wat snakten we naar boeiende gesprekken, gezelligheid, inspirerende films en lezingen, oorstrelende muziek en tongstrelende gerechten. Maar helaas moesten al onze activiteiten met ingang van de lockdown worden afgeblazen, terwijl het seizoen nog maar net op stoom was gekomen.

Gelukkig hebben we achter de schermen niet stilgezeten en hebben we volop nagedacht over een Herberg-aanbod dat voldoet aan de eisen van de anderhalve-metersamenleving. Hoewel we genieten van een volle Herberg, weten we dat dit er voorlopig niet inzit. Daarom schoeien we ons najaarsprogramma op een bescheidener leest, wat inhoudt dat de activiteiten wel doorgaan maar dat we vooralsnog minder gasten mogen begroeten.

Wat houdt dit in? Dat er van september tot en met december maandelijks een filmavond is, dat er tweemaal een culinaire avond zal zijn, een spirituele herfstwandeling, een Aandachtschenkerij met inspirerende gasten en een oudejaarsontmoeting. Ook gaat de Herberglezing van pastor Victor Bulthuis in oktober alsnog plaatsvinden; na afloop staan we met een hapje en een drankje stil bij ons eerste lustrum.

Aan de invulling van het programma wordt nog gewerkt, maar over niet al te lange tijd zal het op de website van de Herberg worden geplaatst. Ook mag u weer een flyer verwachten. We zien ernaar uit u weer te mogen ontvangen!


Het team van Herberg De Aandacht

Activiteiten

Indrukken