Open huis met kunstschilder Hans Thomassen
sep 7 2019

Open huis met kunstschilder Hans Thomassen

  • 14:00
  • Herberg De Aandacht

Zaterdag 7 september begint Herberg De Aandacht in Heteren het najaarsseizoen met het traditionele open huis. Hans Thomassen opent een expositie van zijn prachtige realistische schilderijen. Daarnaast is er aandacht voor een nuttige maar bedreigde diersoort: de honingbij. En natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten!

Vandaag staat de deur van de Herberg vanaf 14.30 uur open voor het inmiddels traditionele open huis. Onder het genot van koffie en thee met iets lekkers erbij, een hapje en een drankje presenteren wij ons najaarsprogramma, dat uitgebreider is dan tevoren. De nieuwe flyer ligt voor u klaar.

Kunstschilder Hans Thomassen uit Driel opent rond 14.30 uur een expositie van realistische schilderijen van zijn hand, die deels impressies zijn van het rivierlandschap bij Heteren en Driel. Zijn werken zijn tot 8 oktober in de Herberg te bewonderen.

Imker Bart Bakker uit Doorwerth is met een stand aanwezig om de bezoekers in te wijden in de geheimen van de honingbij en de bijenhouderij. De hapjes en drankjes zijn hier deels op afgestemd.

Rond 15.30 uur houdt pastor Victor Bulthuis een korte, ludieke 'bij-drage' over een mysterieus bijengedicht van Martinus Nijhoff, dat kunstenares Karin Maassen inspireerde tot een schilderij.

Aanmelden is niet nodig; loopt u gewoon binnen. De toegang is gratis. Wees er-bij!

Indrukken