Besluit i.v.m. corona
dec 31 2020

Besluit i.v.m. corona

  • 21:54
  • Herberg De Aandacht

Geen overvolle, maar een vrijwel lege Herberg. Dat was de werkelijkheid van de afgelopen maanden. Uit voorzorg hebben we onze activiteiten grotendeels moeten afzeggen. Niet voor ons als team van de Herberg was dat een confronterende ervaring. Ook voor onze gasten, zo hebben we gemerkt uit diverse reacties. En hoewel het overal schraalhans keukenmeester is, doet het ons en onze gasten toch pijn.

We gaan ervan uit dat het coronavirus vooralsnog voor de nodige onzekerheid zal zorgen. Daarom hebben we besloten om - voor het eerst - geen volledig programma te maken voor de eerste helft van 2021. We willen het onszelf en onze gasten niet aandoen om activiteiten in de steigers te zetten die we op het laatste moment alsnog moeten annuleren.

Toch laten we ons zeker niet ontmoedigen. Want onze inspiratie en onze hoop op een betere toekomst zijn allerminst vervlogen. We hebben ideeën die we, zodra het kan, graag willen realiseren. Deze zullen we aankondigen via onze website, de Facebookpagina, e-mail, losse flyers en kanselmededelingen. Voor januari hebben we veiligheidshalve nog niets gepland. We willen eerst even afwachten hoe de coronacrisis zich ontwikkelt en hoe het nieuwe jaar van start zal gaan. Maar we houden u uiteraard op de hoogte.

Voor nu wensen wij u een gezond en gelukkig Kerstfeest toe en alle goeds voor 2021!

Activiteiten

Indrukken